type.'-page'; ?> Hårlev Line Dance Træf 2002-2011 | BJLD

Hårlev Line Dance Træf 2002-2011

Bjæverskov Line Dancers, Ullerup Linedance og Dallas Linedance arrangeret Hårlev Line Dance Træf fra 2002 til 2011.

2011

Darren Bailey gave workshops om eftermiddag, og leveret et flot danseshow sammen med Lana Williams om aften. Magill country band spillede om aften. 

2011 var sidste gang Hårlev Line Dance Træf blev holdt.

Darren Bailey and Lana Williams

 Magill

2010

Tim Mckay på kun 20 år spillede som en efaren musiker. Rob Fowler vidste lige hvordan det skulle være og gave flere workshops på forskellige niveauer inkl. Crazy Devils som han er en af koreograferne til. Vi havde en professionel lydmand med og det var pengene værd.

Tim McKay

Rob Fowler

  

2009

Westcoasters var så populære, så vi inviterede dem – og deres marionetdukke – med igen. Vi blev ikke skuffede. dejlige mennesker og underholdere. Pat Stott gav workshops og lavede en opvisning sammen med to unge dansere fra Danmark. Tuborgfonden støttede os med lysanlæg.

Westcoasters

 

 Pat Stott

  

2008

Med Westcoasters fik vi underholdning for alle pengene. Både en kylling på dansegulvet og marionetdukke på scenen. Rachael McNaney gav workshops på alle niveauer og en flot opvisning.

 Westcoasters

 Rachael McEnaney

  

2007

Bobby D. Sawyer fra England havde en flot stemme og Roy Verdonk fra Holland gav workshops fra alle vinkler – han underviste fra alle sider af dansegulvet. Wagon Wheelers gave en god koncert. Dansen Travellin Music blev undervist og den danser vi stadig.

Bobby D. Sawyer

  

Wagon Wheelers

 

Roy Verdonk

  

2006

Paul Bailey sang mange melodier vi kendte, så det var nemt at lave en danseliste. 
Det var første gang vi inviterede en udelandsk instruktør. Vi blev undervist af Dynamite Dot på engelsk og vi klarede det fint. Dot kom ind bag på en Gold Wing motorcykel til deltagernes jubel. I pausen blev vi underholdt af nogle meget dygtig Mormon-dansere. Danse i dette år var Bosa Nova og Irish Stew og dem danser vi endnu.

 Paul Bailey

Dynamite Dot

 

  

2005

Boots n Gunn fra England spillede som Brooks og Dunn, men spillede mange andre melodier. Vi begyndte at vænne os til det engelske humør fra scenen.

Boots 'n Gun

 

 
  

2004

Heather Myles gav en fremragende koncert og Highway 40 gav endnu en god koncert.

Heather Myles

 

Highway 40

 

  

2003

Dave Sheriff besøgte os igen, denne gang i selskab med Highway 40 fra Sverige.

Dave Sheriff

 

Highway 40

 

  

2002

Vores første Hårlev Line Dance Træf var I 2002, hvor vi fik besøg af Dave Sheriff fra England og det var Wagon Wheelers debutaften. Red Hot Salsa var dagens dans.

Dave Sheriff

 

Wagon Wheelers